Kalkonstroganoff med dijon och persilja

12 Maj

20130512-232304.jpg
Det skadar ju inte att variera de klassiska rätterna ibland, så här kommer ännu ett korv-stroganoff-recept. Kika här om du vill göra en variant med dill istället.

Till 3-4 personer:
500 g kalkonfalukorv
1 gul lök i klyftor
1 burk krossade tomater
ca 1-2 dl grädde
3 msk tomatpuré
ca 3 msk dijonsenap
salt och peppar
persilja

Fräs löken en stund och låt sedan korven steka med. Häll på tomaterna, grädden, tomatpurén och senapen och låt det koka ett tag. Avsluta med att krydda med salt, peppar och persilja.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: