Pasta med krämig spenat- och ricottasås

7 Jun

20130606-223142.jpg
Nu har det ätits pasta igen, för det är ju bara så gott! I såsen står spenat och krämig ricotta för huvudingredienserna och chili, vitlök samt tryffelolja får agera smakförhöjare.

3-4 personer:
400 g fryst spenat
1 burk ricottaost
1 finhackad gul lök
2 finhackade vitlöksklyftor
hackad färsk chili eller chiliflakes
tryffelolja
tryffelsalt eller vanligt salt
peppar

Fräs löken och vitlöken i olivolja tills de mjuknar. Lägg i spenaten och låt den tina. Rör ner ricottan och krydda med chili, tryffelsalt, tryffelolja och peppar. Låt såsen bli varm och servera den sedan till pasta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: